sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Say "Cheese"!

Tänään innostuin tekemään vähän juustoja jouluksi:

Kaikki juustot valmistettu Fimo-massasta.

lauantai 23. marraskuuta 2013

Pariovet

Olen koko syksyn puurtanut salaisen projektin parissa nukkekotikurssilla Naantalin Opistolla. Nyt on tullut aika alkaa raottaa salaisuuksien verhoa, mutta vain vähän:


Pariovet, mutta mihin ne johtavat?

maanantai 18. marraskuuta 2013

Massailua ja jouluilua

Sunnuntaina pääsin taas pitkästä aikaa mukaan Naantalin nukkekotikerhon tapaamiseen, ohjelmassa oli tällä kertaa massailuja. Kerholle oli tuotu iso kasa eri värisiä massoja ja jokunen massaruokaohjekirja. Parin tunnin äherryksen jälkeen syntyivät elämäni ensimmäiset lohifileet, joihin olen ihan älyttömän tyytyväinen. Jatkojalosteista lisää myöhemmin...

Tänään oli vihdoin vuorossa kauan odotettu Puustellin jouluikkunan pystytys. Ikkuna oli hädin tuskin valmistunut, kun jo ikkunan taakse alkoi pysähtyä ihailijoita. Eikä ihme, ikkunasta tuli tosi upea. Kannattaa käydä katsomassa, jos Turussa liikut.


Hiirten joulumaailman pystytyksen jälkeen vietimme Raunistulan kerholla pikkujouluja nyyttikesti-periaatteella. Jouluisia herkkuja oli pöydässä vaikka mitä ja herkuttelun lomassa saimme myös "herkuteltavaksi" pikkujoulupaketit.

 Minä sain Marjan paketista mahtavan kynttelikön Hannan ja Onnin joulupöytään.


Itse olin sujauttanut pakettiin eilen valmistamani lohifileen sitruunalohkoilla ja -viipaileilla sekä decal-tekniikalla kuvittamani joululautaset.



lauantai 16. marraskuuta 2013

Lahjapaperin rapinaa

Lahjapaperit ovat rapisseet tänään kun olen urakoinut joulukalenterin luukkuja pakettiin. Kuvassa olevat paketit ovat kuitenkin menossa hiirille Puustellin näyteikkunaan, joka pystytetään tulevana maanantaina.